گروه اجتماعی طبنا (خبرگزاری سلامت) حسین شهبازی اظهارکرد: بارش باران میتواند دو تاثیر را بر کیفیت هوای تهران بگذارد؛ از یک سو موجب میشود آلایندههایی که همان زمان در هوای تهران وجود دارند تهنشین شوند و کیفیت هوا بهتر شود اما از سوی دیگر موجب افزایش حجم ترافیک و در نتیجه تولید آلایندهها میشود.
وی تاکید کرد: اگر پس از بارندگی شرایط هوا پایدار شود میتواند به افزایش آلودگیها کمک کند اما اگر با وزش باد همراه شود بهبود کیفیت هوا را در پی دارد.
شهبازی در ادامه با اشاره وضعیت جوی پایتخت طی امروز و فردا (۹ آبان ماه) گفت: نتایج پیشبینیهای انجامشده برای امروز (9 آبانماه) در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان میدهد که از غلظت آلایندهها نسبت به روز قبل کاسته میشود همچنین با کاهش سرعت باد در برخی ساعات بعدازظهر و کاهش ابرناکی، پراکندگی آلایندهها محدود خواهد بود بنابراین با کاهش میزان ناپایداری جوی در اواخر وقت امروز و افزایش حجم ترافیک، تجمع ذرات معلق و کاهش موقتی کیفیت هوا در اکثر مناطق پایتخت دور از انتظار نخواهد بود.
وی در در زمینه سنجش کیفیت هوای تهران اظهار کرد: شرکت کنترل کیفیت هوا در سطح شهر تهران ۲۱ ایستگاه سنجش کیفیت هوا دارد که در نقاط مختلف پراکنده شدهاند. شهروندان در صورت تمایل به دیدن کیفیت هوا در هر منطقه میتوانند به وب سایت و اپلیکیشن شرکت کنترل کیفیت هوا مراجعه کنند.
شهبازی در پایان تاکید کرد: کیفیت هوای پایتخت بر اساس میانگین کیفیت هوای همه ایستگاهها محاسبه میشود و اگر قرار باشد این دستورالعمل تغییر کند لازم است سازمانهای ذیربط مانند سازمان حفاظت محیطزیست و وزارت بهداشت تصمیمگیری کنند.
انتهای پیام
نظر شما